blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

80,000 yuan a unit!Pure gold version of Sony PS5 someone used

Május 11-én a japán internetes híresség horgony HIKARU (light) nemrégiben megmutatta a rajongóknak az új játékát, egy tiszta arany PS5 játékkonzolt, amely 1,4 millió jen (körülbelül 82 000 jüan) értékű.azt mondják, hogy a terméket már hat hónappal ezelőtt tervezték, a közelmúltban végül átadták a kezébe, a világ csak 250 egységre korlátozódik.

Magától értetődik, hogy tavaly, egy rajongó kifejezetten tájékoztatta HIKARU (light), azt mondta, hogy van egy játékgép különösen alkalmas a gazdag, nem rossz pénz, HIKARU (light) megértése után a közvetlen sorrendben.Ez a tiszta arany változata a PS5 hozta létre a brit luxus márka igazán egzotikus, amely magában foglalja a fogadó, két fogantyúval és egy fülhallgatót.

Amellett, hogy a 24K tiszta arany digitális változat, valóban egzotikus is indított 18K rose gold verzió, platina verzió, minden változat egy optikai meghajtó, digitális változat közül lehet választani, minden modell csak 250 darab.A terméket tavaly szeptember 10-én kezdték el lefoglalni, a Hikaru (light) horgonynak akkor kellett volna megrendelnie.

HIKARU (fény) a videóban megemlítette, hogy mások vásárolnak egy tiszta arany változata a PS5 lehet használni, hogy összegyűjtse, ő csak játszik, mint egy közönséges játék gép, az igazi érdemes gyűjteni játékok legalább 100 millió jüan kezdeni.Miután a kijelző a termék a dobozból, a horgony és a barátok együtt játszani a “poof-yell Poof-yell” játék.

Hasonló tiszta arany egyedi változata a termék valójában sok, orosz luxus márka kaviár is indított 18K tiszta arany létrehozni a PS5, azt mondják, hogy a súlya eléri a 20 kg, az ár közel 12 millió, nem világos, hogy ez a verzió egy nouveau riche kezdeni.Azonban a Xiaolei ma is hosszú tudás, nem számított a PS5 80 000 tiszta arany verziójának értékére, ezeknek a csúcskategóriás játékosoknak ez csak egy közönséges játékgép.

Nem sokkal ezelőtt, a Nemzeti bank változata PS5 végül megjelent a lista, az első tétel a tervezett kevesebb, mint két perc alatt kell kirabolni, sok játékos nem válaszolt, hogy eladták out.It úgy becsülték, hogy a kínálat a Nemzeti Bank verzió nem volt túl elegendő.

Sony nemrég kiderült,hogy a termelés PS5 korlátozott, a készleten továbbra is egy egész évre, a jövőben egy ideig, akar vásárolni nagyon nehéz lesz.A Sony bevételi adatai azt mutatják, hogy március 31-től a PS5 globális szállításai elérték a 7, 8 millió darabot, a vállalat várhatóan az év vége előtt megduplázza az értékesítést, de a kínálat nem garantált.

A Sony PS5 és a Switch bejelentette a kínálat hiányát, a grafikus kártyák hosszú távon nincsenek raktáron, 2021 túl barátságtalan a játékosok számára.Nem rossz pénz játékosok is lehet, hogy fontolja meg ezt az egyéni változata a “rendes játékgép”, talán lesz egy teljesítmény bónusz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button