blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

A festői helyszínen Guangdong véletlenül népszerűvé vált

Minden alkalommal, amikor a festői helyszínen népszerű, akkor mindig látni a különböző okok miatt mögött, de, Guangdong ez a festői helyszínen, lehet mondani, hogy véletlenül népszerű, az ok valójában azért van, mert 5 rózsaszín delfinek, és, ez a jelenet is fényképezett, feltehetően, nem sokkal később, akkor jön ide, talán, mi lesz egy ilyen kaland, de ez nem szükséges.

Ez az egyetlen “sziget megye” Guangdongban, egy ilyen egyedülálló hely, de itt is sok figyelmet kell fordítani, azaz “Dél-Ausztrália sziget”, most gyönyörű turisztikai sziget lett, a turisták még mindig szeretik az ilyen természetes szigetet.

Történelem

Mindig úgy gondolják, hogy ezeket a szigeteket csak az utóbbi években kellett volna felfedezni, valójában már 8000 évvel ezelőtt felfedezték, és a képzelet szerint már akkor is voltak emberi élet nyomai.Egy sor régészet után azt találtuk,hogy ez egy”neolitikus” kulturális emlékek, így a történelem itt elég hosszú.

Örökségi Helyszínek

Ez a sziget olyan hosszú történelemmel rendelkezik, akkor sok történelmi helynek kell lennie e történelem alatt, évezredek fejlődésében, sok ember itt lépett be, többek között: Qi Jiguang, Zheng He és mások, ezeknek a hírességeknek az érkezése, de sok történelmi helyszínt hagyott itt, például ma látjuk az “ősi dal kútját”, “Xiongzhen Guan” és így tovább.

Tájkép.

Rengeteg a látnivaló a szigeten, beleértve a hullámok a Kincses Sziget, valamint a történelmi Általános Katonai Kastély.A kincses Sziget, van egy legenda, azt mondta, hogy a”Wu Ping kincs”, amikor megyünk a esernyő pavilon felett, akkor láthatjuk, hogy van egy szobor, a szobor, a nő, az úgynevezett”Wu Ping nővér”, a testvéred van valami a jobb, majd a bal kezét, egyik kezét rúd, a másik kéz a markolaton, legenda, amíg eléred a rúd a kezében, lehet meggazdagodni.

Ha ide jössz, persze, azt is látni néhány vadon élő, nem messze van egy madár-sziget, ez a hely egy természetvédelmi speciálisan létrehozott, a vándorló madarak.

Egy ilyen gyönyörű hely, a jegy valóban ingyenes, ha tényleg el akarsz menni, nyugodtan válasszon egy időtartamot, mert egész nap nyitva van.

Soha nem zavarhatja meg az itt élő kis állatokat, és ezeket a kis állatokat megzavarják.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button