blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

A régi utca Wuhan város központjában a leginkább megalapozott élet elrejtése

A Wuhan emberek számára van egy utca, amelyet mindenki ismer, és ez a régi utca Hankouban: Huailou Street.It azt állítják, hogy a Wuhan emberek életjelének megtestesítője, vagyis ha egyszer itt jársz, megértheted a Wuhan emberek élethelyét.

A Wuhan város építésének szükségessége miatt azonban az utcákat 20 év alatt lebontják, vagy bontásra várnak.

A mai napig lebontott több mint 40 utcát csak egy kis szakasz, valamint ez a kis szakasz is elbontható a közeljövőben.Mielőtt a Hua Lou utcát teljesen lebontanák, használja az egyetlen maradt, hogy jól emlékezzen rá.

Bár a Hua Lou utca a nyüzsgő városközpontban található,de különleges és más.Az itt élő emberek továbbra is fenntartják a Wuhan túsz Park állapotát, az évek által hagyott nyomokat, hogy nyugodtan megbirkózzanak az összes dologgal, ami történt.

Egyszer régen, amikor a Virág utca, a teabár, az étterem, az arany-és ezüstépület és más üzletek melletti bérlet sorakozott, az emberek áramlása folyamatosan a Hankou nyüzsgésének jele.

Később, a város fejlődése miatt, a feltörekvő üzleti negyed a virágpadló utcában alakult ki, a gazdag szórakoztató funkciók miatt az egykor nyüzsgő virágpadló utca háttérbe szorul.

Azonban sokszor az emberek, akik szeretik a régi utcát, még mindig megkerülik a nyüzsgő üzleti negyedet, idejönnek, megtapasztalják a teljes”tűzijátékot” itt, mert sokan ebben a régi utcában látják a deja vu jelenetét gyermekként.

A Huailou utca élethelyzete valódi emberi időjárás.

Reggel a régi generáció Wuhan életének hangulata az ígéret szerint jön, a kis standok rendezett elrendezése korlátlan energiát ad az embereknek, akik jönnek-mennek.Az okos utcai árusok előre rögzítik az eladás hangját, hurkolják a kürtöt, hallgatják a kürt által kiadott dialektust, azt mondhatjuk, hogy reggel az utca legszebb ritmusa.

Egy ilyen jelenet, a nagyvárosban nem ritka, de nincs ilyen ősi íze, sokszor gyakran jelennek meg a szélén a hideg bőr standokon lehet tojás burger.

A sima Mandarin kiskacsa, sietve, hogy menjen dolgozni a füle az emberek automatikusan blokkolja, ignored.In a vége, mert nincs “íz”, így senki sem fog megnézni, kivéve azokat, akiknek meg kell tölteniük a gyomrukat.

Séta a Hualou Utcán, mint ha besétál egy nagy piacra elosztó központ, az emberek pedig, hogy Hualou Utca, elsősorban azokat akarják vásárolni zöldség, retek, tenger gyümölcsei, halak, friss, mai ár nem drága.

Ismerje meg a régi barátok, hogy üdvözölje néhány szót, vásárolni valamit, hanem vásárolni valamit,majd folytassa a saját feltárása, nincs, mert itt lesz lebontották, és fáj Isten.

Ez a régi Wuhan temperamentum, bár egyre inkább egy nemzetközi metropolisz megjelenését mutatja, de a Wuhan emberek karaktere mindig megváltoztatta az” igazi”, a szeretet és a gyűlölet, az Egyenes beszéd között.

Persze, mondta bontási.Az ilyen híreket sok éven át is átadták, de nincs mozgás.Valószínűleg a Wuhan emberek szánalmat éreznek, nem tudják, hol kezdjék.

Hua Lou utca rendetlennek és zajosnak tűnik, de az a piacszerű utca nem ilyen?

De ez nem csak az utcai árusok suhogása, a személyzet alkudozása, és a levegő közepén lévő huzal.Talán ez a régi utca valódi természete, minden huzal az évek felhalmozódása.

Ahhoz, hogy megértsük a Wuhan embereket, valójában nincs szükség túl bonyolult módszerekre, csak menj erre a virágépületre, egyél egy snacket itt, nézd meg az itt élő embereket.

Sajnálnád, hogy egy ilyen régi utcát folyamatosan lebontottak?Talán a nemzetközivé válás irányában mindent el kell hagynunk magunknak egy földelő arccal teli életet is.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button