Kisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

az aranybányák önmagukban segítik Oroszország megerősödését

Télen az Urál-hegység hosszú nyugalmi időszakba lép, a nehéz hó minden életet lefed, amíg az időjárás jövő év áprilisában felmelegszik, a hegység újjáéled.És amikor felébred, ez a hatalmas dzsungel, tavak, állatok kezdik az év legizgalmasabb jelenetét.

A képen Andrey Bogdanov orosz fotós, aki felhatalmazást kapott a szamár használatára, a fotós engedélye nélkül nem használható magántulajdonban

©Andrey Bogdanov

A kínai Kunlun-hegységhez képest a Qilian-hegység, a Himalája, az Urál magassága nem magas, a legmagasabb Narodnaya-hegy nem 1900 méter, az átlagos magasság 500-1200 meters.So a tél kivételével az Urál-hegységben a hófödte hegyek valódi értelemben alig láthatók.Ez pedig több gazdasági és kereskedelmi értéket jelent, elvégre csak ott, ahol az emberek elérhetik, ott van a fejlődés értéke.

Körülbelül 300 millió évvel ezelőtt, közel 100 millió éves földmozgási ütközés után az Urál-hegység fokozatosan kialakult.Több száz millió éves viszontagságok és változások után a mai Urál-hegységeket sok erőforrás felett és alatt tárolják, ott van Oroszország “kincslelet”.

Az ásványi tartalékok pontos száma eddig nem bizonyított eredmény.Mivel az Urál-hegység 3200 km hosszú, ez elsősorban Oroszország területére koncentrálódik.Oroszország három évszázadon keresztül fejlesztette ki, de jelenleg csak a jéghegy csúcsa.Az azonban biztos, hogy Oroszország ásványi szükségleteinek nagy része az Urálból származik.

Bár a csúcstechnológiájú, pénzügyi iparban Oroszország fejlődése nem ideális, de az ásványi anyagok területén nem képes megrázni a hegemóniát.Oroszország például a világ legnagyobb arany -, gyémánt -, olaj-és gáz -, szén -, vasérc-exportőre, Kína legnagyobb fém ásványianyag -, energiaexportőre.Ezeknek az ásványi anyagoknak a többsége az Urál-hegységben koncentrálódik, a csodálatos tárolókapacitás miatt pedig a világ legnagyobb gödrei vannak minden fordulóban.

A nagy érdeklődésű aranybányák esetében Oroszország volt a legnagyobb aranytermelő Oroszországban, miután 1745-ben felfedezték az aranyat az Urál-hegységben.Száz évvel ezelőtt, az Urál-Hegység, pásztorok is megtalálja a golden sands a Mias folyó, most, a világ legnagyobb arany is többnyire megtalálható az urálban.Amellett, hogy a Távol-Keletre, a Hegyek Ura is a legtöbb arany-gazdag régió Oroszország, mint a világ legnagyobb aranybánya Olimpia Arany Bánya található, a hegyek Ura.

Oroszország volt a világ legnagyobb aranytartalék-exportőre reserves.In tény, hogy már a cári Oroszországban az arany volt az egyik hatalmas segítsége.Később mind a Szovjetunió, mind Oroszország részesült előnyben.Az aranybánya csak egyike az urai-hegység több mint 40 féle ásványi erőforrásának, ezért ne gondold, hogy Oroszország gazdasági befolyása nem elegendő, az urai-hegységre támaszkodva az ásványi anyagok befolyásolhatják a világot.

Mennyi ásványi erőforrást, mennyi GDP-t lehet előállítani, hány év Oroszország részesülhet, ez szakértők kérdése, mi is elmosódunk.De amikor a turisztikai erőforrásokról van szó, az Ura-hegység a”kincs-hegység”, amelyet Oroszország még nem bányászott.

A hatalmas dzsungelben,végtelen füves,kék tavak,rejtett erdei állatok,nyári vezetni, hogy vizsgálja meg az eredeti dzsungelben,őszi műsor egy pár olaj festmény-mint a színek, télen, amíg ellenáll a hőmérséklet, a fehér hó világ lehetővé teszi, hogy megszórjuk öröm a hóban.

Alapvetően, kivéve a nagyobb városokat, mint például Jekatyerinburg, az Ura-hegység nagy része lakatlan vadon.Még akkor is, ha ez a legvirágzóbb turisztikai szezon, nem láthat néhány embert naponta a hegyi erdőterületre való belépés után.

Természetesen ezek a városok, amelyek az urai-hegység bányászatából merültek fel, szintén kulturális és történelmi turisztikai város, méltó a turisták számára, hogy egyenként élvezhessék.És ezek a turisztikai források, még nem teljesen fejlett, a jövő egy igazi potenciál, így még száz év után, van ez a hegy Oroszország nem lesz nagyon aggódik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button