GDP törött két billió ugyanakkor két rendszámtábla száma

Mivel Lianyungang és Suqian is meghaladta a 300 milliárd jelet, Jiangsu lett az ország egyetlen tartománya, minden városban több mint 300 milliárd van, az emberek elküldték a”tizenhárom Taibao”becenevet.

Bár minden város Jiangsu nagyon erős, de erős a saját kezében, vannak”a legerősebb prefektúra szintű város a felszínen”Suzhou ül, még a tartományi főváros Nanjing kissé rosszabb.

2011-ben Suzhou elérte a GDP 1050 milliárd, lett az első város Jiangsu megtörni a billió jelet; 2020-ban, Suzhou elérte a GDP 2017.05 milliárd, lett az első város Jiangsu megtörni a két billió jelet; a közeljövőben, Suzhou lesz az első város Jiangsu megtörni a három billió jelet.

Pontosan azért, mert Suzhou fejlett gazdasággal rendelkezik, így az autótulajdon olyan magas, mint 4, 193 millió, a második csak Peking, Chengdu, Chongqing, valamivel magasabb, mint Sanghaj, a negyedik helyen az országban.Az autók száma Nanjingben 2, 702 millió, az ország 17. helyezettje.

Eltekintve Peking és Chongqing két település közvetlenül a központi kormányzat nem mondja, Chengdu miatt rendszám nem elég, ugyanakkor “Sichuan A”és” Sichuan G ” két rendszámtábla.Ugyanez vonatkozik Suzhou-ra is, mind a”Su E”, mind a”Su U”rendszámokkal, ugyanakkor az egyetlen város Jiangsu-ban, két rendszámmal.

Bizonyos mértékig a rendszám tükrözi a város gazdasági erejét, sok tartomány lesz a ” B “rendszám, amelyet a tartomány második legnagyobb városához rendeltek, Suzhou nyilvánvalóan az első gazdasági város Jiangsu-ban, miért nem a “su B”rendszám?

Az ok nagyon egyszerű, bár Suzhou most “Jiangsu testvér”, de nem jelenti azt, hogy mindig is, különösen az első napokban az alapító Suzhou, a létezés érzése nem magas, elsősorban a textil, élelmiszer-és egyéb könnyűipar, nem olyan erős, mint Wuxi, Xuzhou, Changzhou és más ipari erejét a város.

Ezenkívül Suzhou 1953-ban tartományi város lett, de 1958-ban egy különleges városra csökkent, 1962-ig pedig egy tartományi városba emelkedett.

Amikor a Dél-Jiangsu modell, először gondolja, Suzhou, de Wuxi is született a Dél-Jiangsu modell, hanem a bölcsőtől a Kínai nemzeti ipar township ipar.

Ezért Jiangsu lesz”B”rendelt Wuxi, a”C”rendelt Xuzhou, a”D”rendelt Changzhou, Suzhou kapott az”E”, majd az”U”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *