Gyönyörű környezet Sanya, nem él a nyaralás a legszebb táj vagy a helyi őslakosok

Sok fotós közül irigylem a régi lovat, ha nyugdíjasként élhetek, mint egy öreg ló, akkor a valószínűség megéri ezt az életet.A régi ló Wuhan, de ez a fő évelő kívül, ha nincs hatása a járvány, most nem Ausztráliában enni homár, vezet Európában car.In Kína, a régi ló három “otthon”, az egyik Wuhan otthon, az egyik nyáron Shandong Rushan, a másik télen Zhuhai.

Összehasonlítva másokkal, Rushan Sea view room vita, a régi ló nem érdekel, neki ez csak egy kis nyári hely élni két hónapig egy évben.De az északi, különösen az északkeleti turisták söpörte Sanya más, a régi ló nem nagyon érdekli Sanya.Túl meleg, túl kényelmetlen, túl drága, a régi ló benyomása Sanya-ról.

Racionális ítélet, Sanya valóban nem élhető város

Sanya gyönyörű?Nagyon szép, a legelegánsabb város Kínában.Vannak a legjobb zöld ökológiai környezet, vannak a legtisztább városi egészségügyi környezet, vannak a legfényűzőbb tengerparti szálloda szórakozás, vannak mellett a Xisha-szigetek kívül a legszebb strand víz, egy cél, hogy megfeleljen mindenkinek a tengerparti nyaralás.

De Sanya egyetlen kulturális turisztikai ipar, az éves GDP 70 milliárd, kevesebb, mint 1 millió ember, átfogó ereje csak a szint három vagy négy tier városok.Nincs sem jó minőségű oktatási források,nincs kényelmes közlekedési hálózat, de nincs széles hely a munkahelyi fejlődés, egy doboz “szembe a tenger, tavaszi virágok”, de bezárta az ajtót a készpénz-pántos szorongás.

Az életben a demográfiai korlátozások miatt Sanya alapvető támogatása nem túl tökéletes.Ha hétvégén filmet szeretne látni, akkor lehet, hogy több tíz kilométert kell vezetnie, és lehet, hogy nem talál olyan autót, amely a film vége után visszatérne.Bár az elmúlt években számos új vámmentes üzlet került hozzáadásra, alapvetően a turisták kiszolgálására szolgál.

Nem számít, mennyire jó a környezet élhető környezet, azt is meg kell engedniük a jobb élet jövedelem.De sanyában, amelyet a szolgáltató ipar dominál, nehéz megtalálni a jól fizetett munkát.Bár egy jó ötcsillagos szálloda, vezetők egy csomó drága éves fizetés, de a legtöbb közepes jövedelmű csoportok, kaphat több mint 10.000 fizetést az emberek nem sok, de Sanya lakásárak, árak, mint az egy főre jutó jövedelem viszonylag magas.

Annyi fiatal vonzódott Sanya környezetéhez, de ahhoz, hogy családi kort kezdjen, el kellett hagynia Sanyát a jövedelem és a kiadások egyensúlyhiánya miatt, ami egy nagyon tehetetlen valóság kompromisszum.Sanya gyönyörű élhető környezetben, de nincs megfelelő élhető életkörülmények.

Ami a nyugdíjat illeti.Sanya ételélet nagyon vonzó, még a turisták, akik nőtt fel a parton, Sanya tenger gyümölcsei fej, különböző főzési módszerek, van egy “paraszt a városba”marvel.As a kókuszos csirke számára értéktelen azt mondani, hogy egy hónapig enni nem fog fáradtnak érezni magát.

De a nyugdíj választás, amellett, hogy a diéta, az élet, hanem figyelni, hogy az éghajlat, az orvosi források.Sanya tavasz és tél valóban nagyon meleg, de amint belép Május, akkor nyissa meg a hűvös nyári idő legfeljebb hat hónap, és a legmelegebb idő elérheti a magas hőmérséklet 35℃.tehát minden év május után, a turisták az északi nyitott nagyszabású”belső migráció”, amíg a késő ősszel és télen nem jött vissza a tél újra.

Ami az orvosi erőforrásokat illeti, az utóbbi években valóban sok rekuperációval kapcsolatos erőforrás merült fel.De az orvosi környezetnek is szüksége van örökségre, egy pillanatra sem lehet megoldani, legalább több mint tíz éves csapadék.

Összességében, Sanya csak egy nagyon alkalmas nyaralás turisztikai város, nem túl élhető, öregségi.Természetesen, ha a bérleti Big brother, érdemes egy csomó fiatal csoportok, ez nagyon alkalmas letelepedési Sanya élet.

Valószínűleg azért, mert a Fujian személy, Hainan emberek a vér szoros oka, így mindig úgy érzi, a legjobb táj Sanya vagy az emberek.Bár minden évben lesz Sanya “negatív turisztikai hírek”, de ismeri Sanya emberek tudják, hogy a karakter az őslakosok kedvesebb, becsületes, nem olyan sok fordulat.

Május nap Sanya, fokozatosan az off-season, az éghajlat nem lehet nagyon “barátságos”, de függetlenül attól, hogy a turisták száma vagy az árak sokkal alacsonyabb lesz, mint a csúcsidőszakban, hanem egy nagyon ajánlott célváros.Ha érdekli, foglalja le repülését előre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *