Három város ahol az emberek letelepedni akarnak Shanghai nyüzsgő Dali ingyenes Xiamen tiszta

Sokan beleszeretnek egy városba egy utazás miatt, és végül letelepednek.Ez, mint egy személy, a kezdeti lüktetés elsősorban az impulzus miatt van, de a végéig kísérheti, hanem azért, mert élhető emberi környezet, kényelmes élet, belátható jövő.E három város közül senki sem hajlandó maradni.

Sanghaj

Kína legnagyobb nemzetközi városaként senki sem tud ellenállni Sanghaj kísértésének.Vannak Kína legvarázslatosabb városi agglomerációja, Kína legfejlettebb pénzügyi iparága, Kína legmodernebb divatkultúrája, valamint a legélénkebb verseny a növekedési környezetért, Kína a legalkalmasabb a fiatalok számára, hogy meleg földön nőjenek fel.

Bár vannak elérhetetlen lakásárak, de az előfeltétele, hogy nem vásárol egy házat, támaszkodva Shanghai fizetését is élni egy csodálatos, gazdag életet.Sanghaj, mint a világ legjobb városa, a leginkább nélkülözhetetlen a fogyasztási környezet,nem hiszed?Aztán a Nanjing útról az elejétől a végéig, a Hang Lung-ban, egy kis sétával átlépve az óceánt, érezheti Sanghaj nyüzsgő fokát az emberek tengerében.

A nyüzsgés kényelmesebb és tökéletesebb közlekedési rendszert jelent, mivel Kína legfejlettebb városa, Sanghaj rendelkezik a világ első futásteljesítményű metróhálózatával.Kívül vannak közvetlen nemzetközi járatok a világ sarkaiba.Függetlenül attól, hogy regionális, nemzetközi utazási munka, Sanghaj az egyik legkényelmesebb város Kínában.

 

A nyüzsgés izgalmasabb éjszakai életet is jelent, a Huangpu folyó éjszakai nézete mindig a legbájosabb létezés, a Nanjing Road nightlife még mindig énekli a végtelen”night Shanghai”dalt.Yunnan South Road, Zhaozhou Road, Yellow River Road, a fények után az emberek élvezik a karnevált, élvezik az ételt és a barátság paradicsomát.

Így jön Sanghajba egyszer, a szív egyszer.Bár sokan végül elhagyják Sanghajt a kulturális kirekesztés, a rendezési költségek, a munkahelyi nyomás, a személyes érzelmek stb., de a legjobb idő, Shanghai játszik fontos állomása az életükben.

Dali

A mai Dali nem a Dali ábrázolt Wenqing blog sok évvel ezelőtt, de ez még mindig egy város a szerelem első látásra.

Objektíven szólva, Dali valóban kereskedelmi, még Wenqing élet, váltak a business.At éjszakai séta az ősi városban, a múlt apró bárjaiban, de az üzleti életben is az utcára menni.Az egész ősi város, nem találja a csendes, romantikus megjelenés úgy gondolja, csak tele turisták otthon, mind külföldön nyüzsgés.

De az élet az Erhai-tó szélén, időt vesz igénybe, hogy körbejárja, fedezze fel az ősi város és vidék szórakozását, amelyet még nem árasztottak el az állami turisták, valamint azok a fiatal férfiak és nők, akik ebben a délnyugati városban telepedtek le, különböznek tőled más városokban.

Itt nincsenek szabályok az életben,senki sem kényszeríti Önt arra, hogy tovább haladjon, csak azt, hogy milyen életet szeretne élni.

Szabad és könnyű, alkalmi, ingyenes, Ez Dali.

Xiamen

Tedd Xiamen itt, hogy mennyi vonzza némi vita, mert a város lakásárak már eltúlzott.De igaz, hogy sok ember, mert utazik Xiamen, végül úgy dönt, hogy küzd, hogy rendezze Xiamen.

A szépség, Xiamen, nem azért, mert a világörökség része Gulangyu-Sziget,985 Egyetem Xiamen Egyetem, valamint egy tenger, de mint különleges zóna, város, Xiamen, bár nem sok eredményt, mint Shenzhen, de van egy civilizált, tiszta városi kultúra, figyelni, hogy a zöld élhető városi ökológiai környezet, valamint a viszonylag nyitott, befogadó humanista környezetet.

Tengeri városként a Xiamen-tenger nem gyönyörű, a tenger láthatósága sokkal kisebb, mint Sanya.De a tengeri környezetvédelmi kormányzásra, a mesterséges strandokra, a körforgalom környezetbarátabbá tételére és más intézkedésekre támaszkodva a körforgalom sok turista számára lehetővé teszi, hogy késlekedjen.

Mint Xiamen saját nyilvánossága, ez egy kiváló minőségű és nagy értékű város.De mint Sanghaj, amikor a szerelem első látásra elveszíti kezdeti lüktetését, a valóság gyakran arra készteti őket, hogy távozzanak.

Talán sok évvel később, amikor az emberek emlékeznek arra az időre, amikor Xiamenben éltek, még mindig lesz egy kis megbánás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *