blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

Hejiang Zhaoqing egy szuper szép vízforrás közelében a légi fényképezés valóban teljesen

Két fő forrása van, az egyik a gazdag folyó, a másik a Gui Ling víz, ez a hely táj túl szép, sokan úgy döntenek, hogy autóval jönnek ide.Gyönyörű hegyek és vizek, mint egy búvóhely.

A folyó olyan, mint egy lapos tükör, a végtelen hegyi szín ragyogott benne, a két oldal mind stratégiai, a bambusz erdő alapvetően nem látja az iparosítás nyomait, azt lehet mondani, hogy nagyon primitív.

Szeretné látni egy ilyen szép hely az utazás, kanyargós, mint egy sárkány, kerek a hegyekben, és repül előre?

A Hejiang folyó mentén a táj változik a szezon változásával, a távolban lévő hegyek és falvak pedig nagyon szép érzést adnak.

A pleisztocénben alakult Hejiang egy nagyon ősi folyó, amely kambriumi homokból és pala talajformákból áll, 500 millió évvel ezelőtt.

Az erdőben barangolva frissítő, sőt vannak olyan emberek is, akik saját kajakokat hoznak játszani.

“Kilenc Qu tizennyolc kanyarban, mindenhol szép táj”, így rejtett Guangdong folyó nagyon ritka szeretné, hogy egy pillantást?

Ez a hely található Zhizhou, Fengkai megye, Zhaoqing város, Guangdong tartomány. Van egy kilométer hosszú bambusz erdei zöld út,amely nagyon fél benne, sátorlánc kölcsönzés. Öleljük át a természetet, és lélegezzük be a természet által hozzánk hozott friss levegőt.

Ez egy hiánypótló hely jelenleg.A víz Hejiang tiszta, szép, a víz minősége kiváló.Van egy mondás, hogy az egyik oldalon a víz és a talaj emelni az egyik oldalon az emberek.Drink ő folyóvíz nőtt fel a pecsét, fehér bőr szépség híres közel messze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button