Hogyan számolják fel a London Gold kezelési díját

A London Gold, amelyet gyakran spot-aranynak nevezünk, egyetlen műveleti és alacsony küszöbű arany befektetési termék. Azoknak a befektetőknek, akik részt akarnak venni a London Gold befektetésben, számlát kell nyitniuk egy hivatalos London Gold kereskedési platformon keresztül, és részt kell venniük a tranzakcióban. Vannak általános kezelési díjak, ezért hogyan számolják fel a London Gold kezelési díját?

Nincs számla nyitás díja

Számla nyitása bármely hivatalos londoni aranykereskedelmi platformon ingyenes, és nem számol fel további számlanyitási díjat.Ha olyan platformra van szükség, amely számla nyitási díjat igényel, a befektetőknek ébereknek kell lenniük, és újra ellenőrizniük kell a platform formalitását. Természetesen, ha valóban be akar lépni a piacra, a befektetőknek megfelelő összegeket kell befizetniük a számla aktiválásához, és az adott összegre a platform szabályai vonatkoznak.

jutalék

A hongkongi veretlen kereskedelmi piac szabványai szerint a jutalék 0,5 pip, ami azt jelenti, hogy a londoni aranyplatform 50 dolláros jutalékot számíthat fel egy kézért. Általánosságban elmondható, hogy a jutalék rugalmasabb, amennyiben nem magasabb, mint a kereskedési piac által előírt 0,5 pont.

Terjedés

A londoni aranyfelár különbség a vétel és az eladás között. A piac szokásos elterjedése 50 dollár / tétel. Jelenleg nincs hivatalos kereskedési platform nulla spread-ekkel.

Egynapos kamat

A swap kamat akkor érdemes, ha a befektetők ugyanazon a napon spekulálnak a londoni arannyal, de nem zárták le pozícióikat. Miután a kereskedési megbízásokat egy nap záró árfolyamon tartották, egynapos kamat keletkezik, függetlenül attól, hogy a befektetők hosszúra vagy rövidre mennek-e fizetnie kell a kamatráfordítás ezen részét. Mivel azonban a London Gold befektetési termék a T + 0 kereskedési modell szerint, ha a befektetők ugyanazon a napon zárják be pozícióikat, nem kell egynapos kamatot fizetniük. A különböző kereskedési platformok által felszámított egynapos kamatdíjak eltérnek.A londoni arany egynapos kamatának számítási képlete: vételi és eladási ár * szerződéses egység * tételek száma * a napi kereskedési kamat * egynapos napok száma / 360 nap.

Általában ezek a londoni aranykereskedelemben elterjedtebb kezelési díjak. Az egyes hivatalos kereskedési platformok díjbeszedési összege az egyik referencia-tényező lehet a befektetők számára a kereskedési platform kiválasztásában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *