blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

Longhu ősi falu, épült az elrendezés a kilenc paloták pletyka Chaoshan építészet a finom

Longhu falu épült összhangban a hagyományos szerkezet a kilenc paloták Bagua. Az északi kapu ül a napon, a déli kapu ül a Gen és Kun. A központi Egyenes utca az ég és a föld, az ég és a föld között oszlik meg, a középső pedig a hegyek és folyók pusztája, amely a termesztés földje, a lakóhely és a kereskedelem városa.Egy ilyen gyönyörű hely belsejében valóban egy nagy univerzum, egyszer nyüzsgő, most nagyon törött, de nehéz elrejteni szépségét.

Longhu Falu mintegy 1,5 km-re a központi egyenes Utcán a Taiping Út alakult chaozhou Ősi Város bélelt üzletek, három utcára hat sikátorokban a”három utcán”erősítse meg az aktív gazdasági környezet Longhu Falu, abban az időben, gyere ide, azt találjuk, hogy még mindig vannak emberek élnek a nagyon törött ház.Falióra rádió, mintha minden megállt volna egy tucat évig ago.It igaz, hogy számos ősi várost és falut Meglátogattak. Sok régi ház él néhány idős emberben. Élő szokásaik olyanok, mint a házak. Nagyon öregek, és úgy érzik, mintha nem lennének olyanok, amelyeknek ebben a korszakban meg kellene jelenniük.

Kényelmes vízi közlekedés, sík terepen, település Xian tervezés, a hatása Fucheng kultúra, kombinációja számos tényező, Longhuzhai kifejlesztett saját üzleti formátumban.A vezetéknevekkel bélelt üzletek, Longhu fénykora, homályosan látható a város prototípusának természetes kialakulása.Most pedig elhalványul, a múlt szépsége nélkül.

Az ősi falusi kör gyűrűi kör után, mind a régi, mind az új

Az utcák régi épületei még mindig régiek,a templom számos, a külső fal foltos, az öregember kerékpárral lovagol a keskeny hosszú kőn road.It úgy tűnik, hogy a külső kultúra soha nem befolyásolta, és a múltban is megmaradt.Ezért, azt hiszem, még ha egy kicsit lepusztult is, ez egy gyönyörű ok.

Vegye el az éveket, hagyva az idők jelét, az ókortól a jelenig, vannak régi és új.Mielőtt összeomlott, vagy a jelenlegi kultúra erodálódik, siess, hogy megnézze.

Longhu ősi falu található, a nyugati parton a középső és alsó folyásánál a Han folyó, alakult több mint 1000 évvel ezelőtt a Déli Song-dinasztia.A Ming és Qing dinasztiák a fejlesztés a virágzó időszak, a chaoyu tengerparti kereskedelmi város, még mindig megőrizte több mint 100 ősi épületek, az úgynevezett “Chaoyu Shan Ancient Architecture Expo”.Longhu ősi falu szalag alakú, észak-déli irányban, területe mintegy 1,5 négyzetkilométer, a falu három utcával és hat sikátor, a kaputól az utcák úgy tűnik, hogy tervezték, az elrendezés világos,

egy kis város Oroszországban, a topográfia és építészeti stílus nagyon hasonlít az ősi Chaozhou ház, így Longhu nevezik egy kis város Chaozhou.Longhuzhai ősi császári vizsgálatok Jinshi, emelje fel 53 fő, híres feliratok, kalligráfia, feliratok is elég lot.At a végén a Qing-dinasztia és az elején a Kínai Népköztársaság, a terület csak 1,5 négyzetkilométer a falu, klán ősi csarnok, a híres Xuanfu templom és Shangjia Fuwei Kúria több mint 100, amelyek közül sok öt, tíz, deep.In November 2012, Longhu ősi falu választották az első tíz legszebb ősi falvak Guangdong.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button