Május nap két város számára alkalmas hogy elkerülje az emberek tengerét

Bevetted a májusi jegyet?

Ebben az évben május nap még öt napot is ki, nem rövid rövid nyaralás.Az előrejelzések szerint az idei májusi ünnep, Vagy lesz a legmelegebb arany ünnep a történelemben.Ez azt jelenti, hogy a népszerűbb látnivalók, turisztikai városok kötelesek megjelenni látványosabb táj, mint valaha.Itt két várost, viszonylag kevesebb turistát ajánlunk azok számára, akik egyedül szeretnek pihenni, vagy inkább a csendes választást részesítik előnyben.

A régi ló horizontja, menj a szamár oszlopfotóshoz

1. Wuzhou, Guangxi

Wuzhou egyfajta létezés nem erős óváros, de a múlt században ez volt a gazdasági központja Guangxi.Vagy azért, mert tartozik a Lingnan kulturális kör kedvéért, Wuzhou a reform megnyitása, lassan elvesztette a múlt stílusát Guangxi.Ma, függetlenül attól, hogy a városépítés arca, vagy a lakosok életszínvonala három vagy négy sorban van.

Tedd Wuzhou a májusi ünnep ajánlás lista, az egyik az utolsó alkalom, csak jött, van egy nagyon jó benyomást Wuzhou.Itt látható a szülőhelye az egyik ortodox Lingnan kultúra, egy több Guangzhou mint Guangzhou Óváros.Több eredeti íze kantoni snack, több íze az arcade óváros, valamint a kényelmes élet a folyó város.

Másodszor, van egy történelmi varázsa.Wuzhou a közelmúltban, hanem a nyugati kultúra több messzemenő hatása a város, hanem megtartja számos fontos történelmi örökség.Például a Jiandao Bible College egykori telephelye, valamint a brit konzuli hivatal egykori telephelye az Arcade város közelében történelmi jellemzőkkel rendelkezik.Megalakulásának oka, valamint Shamian Island Guangzhou, Xiamen Gulangyu sok konzulátusok, templomok.De az utóbbi kettőhöz képest, Wuzhou ezek a kulturális és történelmi látnivalók, néhány kevésbé nyüzsgő csendesebb.

Kombinált Wuzhou forgalom, földrajzi elhelyezkedés, humanista szín, május Day holiday Wuzhou utazás, több alkalmas a közeli Guangdong, Guangxi több cities.It nagyon alkalmas azok számára, akik szeretnének találni egy helyet, hogy”elrejteni”a tenger az emberek, lélegezni sóhajtott megkönnyebbülés turisták szüksége.

Menj a szamár vonalhoz

2, Yanbian

Yanbian mindig is hóban rejtett város volt, amelyet a turisták ritkán találtak meg.Az Észak-Koreával határos autonóm prefektúra ritkán tevékenykedik a három keleti tartományban, de az éghajlat és az ökológiai környezet, az etnikai kisebbségi szokások szempontjából nagyon alkalmas kis és hosszú ünnepekre, sőt élhető célpontokra is.

Bár a jelenlét érzése nem túl erős, de a Yanbian forgalom kényelme nagyon váratlan számunkra.Az autonóm prefektúra joghatósága alá Jilin tartomány, van egy Yanji Chaoyang River nemzetközi repülőtér, Pekingből csak 2 óra alatt elérhető, Shanghai csak körülbelül 3 hours.In ezenkívül a szárazföldi szállítás is nagyon kényelmes, ha szeretne vezetni, este közvetlenül Pekingből indulhat, másnap pedig Yanbianba mehet.

Yanbian legszebb ideje a nyár.A hőmérséklet nem hideg vagy meleg,hanem Kína néhány nyári városának egyike.De a májusi ünnep, reggel és este még egy kicsit hideg, de összehasonlítva a legtöbb város már”előmelegített”, ebben az időben a Yanbian éghajlat csak jó meleg.

A Yanbian, Autobio Erdao Baihe híres a levegő, erdők, Changbai-hegység.Dunhua, biztosan megy, a koreai étel eddig emlékezetes, Ming Tai hal, de hívott must, és a nap nem ment le, ez már egy barbecue.

Feng Yiping, menj a szamár oszlopfotóshoz

A levegő jó,a hőmérséklet megfelelő, a természetes ökológia jól megőrzött, az etnikai kisebbségi stílus bájos, a titokzatos utazás a határon, a túlterhelt élelmiszer-élet.A kulcs nem túl sok turista, így van elég hely, hangulat, hogy gondoskodjon egy kellemes májusi ünnep magad.

Ez a fenti két város ajánlott, néhány turista, az éghajlat megfelelő, az ár nem drága, nincs túlzott kereskedelmi légkör, túl alkalmas május nap, hogy elkerüljék a tenger, élvezze a csendes nyaralás time.So, májusi ünnep, melyik várost ajánlja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *