Megjegyzés: Ezt kell tennie, amikor a macska terhes

Azok számára, akik először nevelnek macskát, természetesen meg fog zavarodni a terhes macska gondozása. Hogyan kell gondozni őt, és hogy az ellátás megegyezik-e általában a macskákkal? Tehát a helyzet kezeléséhez van néhány tipp, amelyet meg kell tennie. Merdeka jelentette, itt van, hogyan.

A kilépés megakadályozása

Amikor kedvenc macskája terhes, jobb lenne, ha megtiltaná neki, hogy előbb távozzon a házból. Ennek célja a testének védelme, ha bizonytalan az időjárás.

Vidd az állatorvoshoz

Az emberekhez hasonlóan rutinszerű ellenőrzéseket is kell végeznie, amikor egy vemhes macska állatorvoshoz fordul. Megnyugtatja kedvenc macskájának egészségét.

Adjon megfelelő ételt

Végül megfelelő táplálékkal kell ellátnia a macskát. Válasszon vitaminokat és kiegyensúlyozott táplálkozást tartalmazó ételeket.

Az egyik étel, amelyet biztosíthat, a Muezza. A Muezza magas fehérjetartalmú, komplex szénhidrátokat, taurint és Yucca Schidigera kivonatot tartalmaz, amelyekre a macskáknak egészségük megőrzéséhez szüksége van.

Érdekes, hogy a Muezza-ban található Yucca Schidigera kivonat tartalma azon kívül, hogy hatékonyan csökkenti a szagokat és segíti a macskaalom alvadékká alakulását, így a macska egészsége biztonságosabb.

Most négyféle választék közül választhatunk a Muezza ízek közül, mint például a makréla íz, az óceáni halíz, a tonhalíz és a lazac íz. A négy változat közül kiválaszthatja azt az ízt, amelyet kedvenc macskája szeret a legjobban. Ne késlekedjen, válassza most a változatválasztást, mert a Muezzának van egy kötegelt promója, amely garantáltan pénzt takarít meg.

Számos költséghatékony csomagolási lehetőség létezik. Kezdve egyszerre kettő, három vagy négy megvásárlásával, hogy gazdaságosabb legyen. Szabadon választhat változatot is, tudod! Azonnal vásároljuk meg a Shopee és a Tokopedia kedvenc ízeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *