Mit kell figyelni a nemesfém szimulációs műveletben

Számos kezdő befektető, amikor belép a nemesfém befektetési piacra, a nemesfém szimulációs számlát gyakorolja a gyakorlatban, hogy csökkentse a jövőben a valós kereskedési folyamat ismeretlenségéből adódó szükségtelen veszteségek esélyét. De a nemesfém-szimuláció során a befektetőknek még mindig figyelniük kell néhány pontra. Vessünk egy pillantást ma.

1. Javítsa a hatékonyságot tanulás és gyakorlás közben

Először a nemesfém-szimuláció elvégzése szükséges művelet ahhoz, hogy minden befektető belépjen a piacra, de sok befektető egyszerűen nemesfém-szimulációkat hajt végre, és hiányzik az alapvető nemesfém-ismeretek. A szükséges tudástartalékok nélkül a befektetők számára nehéz lesz a kezdő időszak zökkenőmentes átadása a nemesfémek piacára való belépés után. A kezdő befektetők számára a nemesfém-szimuláció kezdetekor ésszerűen ki kell használniuk a platformon található nemesfém-ismeret tantermi oktatási szolgáltatásokat a nemesfémek alapismereteinek elsajátításához, majd a nemesfém-szimulációs fiók használatával gyakorolniuk kell az alapvető nemesfémek ismerete és technológiája., Szerepet játszhat a tanulási ismeretek megszilárdításában.

2. A tényleges harchoz mikro-spread számlákat használjon

Bár a kezdő a nemesfém-szimulációs számlát felhasználhatja a kezdeti befektetési piacra lépés sebességének felgyorsítására, mindenben lesz diploma, és ha ezt a fokozatot túllépik, akkor kontraproduktív hatása lesz. Ugyanez vonatkozik a nemesfém-szimulációra is: Mivel a szimulációs számlán lévő pénzeszközök nem valódiak, egyszer a befektetők hosszú ideig használják, miután a megszokás után a valódi számlát használják, miután valódi aranyat és ezüstöt használtak a befektetéshez. , könnyű elveszíteni a pszichológiai nyomást.

Ezért amikor a befektetők nemesfém-szimulációval ismerkednek meg az alapvető műveletekkel és a szükséges nemesfém-ismeretekkel, akkor a mikro-spread fiókot felhasználhatják a tényleges harcra. Mivel a mikro-spread számla elterjedése csak 15 dollár sok, az alacsonyan elterjedt környezetben történő gyakorlás jelentősen csökkentheti a befektetők pszichológiai nyomását, és a kereskedési technikák gyakorlása is aktívabb szerepet játszhat.

Mindannyian értitek azokat a dolgokat, amelyekre figyelni kell a nemesfém-szimulációs folyamat során? Nem csak a nemesfém-szimulációs fiókot használhatja gyakorláshoz, hanem a nemesfém-ismeretek órájával kell tanulnia, és a tanulás hatását gyakorlás közben megduplázódik. Ezután megfelelő időben a mikro-spread fiók felhasználása a tényleges harchoz és a valódi kereskedelem pszichológiai változásainak megszokása a jövőben a nemesfém kereskedelem piacára való valódi belépéshez lesz hasznos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *