Kisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

Nem fejlettebb mint Shenzhen Guangzhou ez a három Guangdong város kiváló ökológiai környezet

Ha azt szeretnénk, hogy menjen Guangdong a nyugdíj, úgy becsülik, hogy mindenki megijedt a gyors ütemben Guangzhou és Shenzhen.

Sencsen és Guangzhou gyors fejlődése valóban lehetővé tette, hogy sokan magas fizetéseket keressenek, miközben magas megélhetési költségeket fizetnek, és magas túlélési nyomást gyakorolnak.

Bár a gazdaság Guangdong fejlett, de ez nem jelenti azt, hogy nincs hely alkalmas az öregségi, Guangdong Meizhou, Zhanjiang, Qingyuan és más helyeken, lehet egy jó hely az öregség.

Különösen Meizhou joghatósága alatt Jiaoling County

Meizhou.Az idősek számára az egészség és a hosszú élettartam a legvalóságosabb áldás, Meizhou pedig egy olyan város, ahol sok hosszú életű idős ember él.

Különösen Meizhou joghatósága alatt Jiaoling County, Dapu County, mondta Meizhou alkalmas öregségi, senki sem érzi, van egy vélemény.

Az egészség és a hosszú élettartam az idősek Meizhou nem véletlen, a természetes és városi környezet a legfontosabb tényező, a természeti táj itt gazdag, a natív tó és hegy több mint tízezer hektáros, magas erdő lefedettség friss levegő, gyönyörű környezet.

Bár Meizhou nem rendelkezik a fejlett gazdaság Guangzhou és Shenzhen, ez nagyon fontos szerepet játszik a fejlesztés az egész Guangdong tartomány, sőt a nagyobb öböl területe Guangdong, Hong Kong, Makaó.Számtalan ember, aki keményen küzd a nagyvárosokban, úgy dönt, hogy itt él és nyugdíjba vonul.

Zhanjiang.As a tengeri kikötő város, Zhanjiang nagyon szép, gyönyörű még itt is a strand, a tenger,a kókuszfák, a virágok egyediek.

Amikor megöregszem, ez az a hely

Különösen a tetején Zhanjiang, hogy a darab “Zhanjiang Kék”, mint a Xiamen emberek büszkék a”Xiamen kék”.

Zhanjiang egy kertváros, az éghajlat nagyon alkalmas az idősek, az átlagos hőmérséklet között 21~22℃, nem számít, ha jön, nagyon kényelmes állapotban, plusz jó levegőminőség, így nagyon kényelmes élni.

Amikor megöregszem, ez az a hely, ahol a szeretőm és én akarunk lenni a legjobban.

Mint Meizhou, Zhanjiang is híres longevity.It úgy tűnik, hogy azok a városok, amelyek az embereket hosszú ideig élhetik, nem azonosak, de a környezet ugyanaz, és nagyon jó minőségűek.

A kertszerű lakókörnyezetben meg kell tennünk

Qingyuan.To Qingyuan öregség, az érzés az, hogy elküldi magát a kertbe, hogy táplálja, majd lassan öregszik itt, nem gondolni minden elvárással?

A kertszerű lakókörnyezetben meg kell tennünk, hogy teljes mértékben élvezzük a régi életet.

Zhongshan Park, 100 lépés, Taihe barlang stb., lesz a gyakori kísért, vagy kényelmes séták, vagy reggeli torna, vagy talán hegymászás, hogy élvezze a tájat, mi lehet, hogy boldog, hogy mit.

Qingyuanban a tea fogyasztása nagyon kellemes dolog, három vagy öt barát egy hullámról, nyugodtan találjon hűvös helyet, miközben teát iszik, miközben beszélget.

Jöjjön el a három város, lehet

Qingyuanban, a fák árnyékában, a nap erősen blokkolva van, még a forró nyáron is, de nagyon kényelmes.

Az emberek küzdenek Guangdong, Guangzhou, Shenzhen lakásárak, élő nyomás, magas költségek, szeretne egy boldog öregségi még nehezebb.

Jöjjön el a három város, lehet, hogy képes, hogy a régi én nyugodt, boldog életet.

Természetesen ezek a városok, összehasonlítva Shenzhen, Guangdong, gazdasági erejük, városi támogatás sokkal kevesebb.De vannak nyereségek, veszteségek, mivel a választás a kényelmes élet, ez egyenlő elbúcsúzni a magas versenyképesség, magas költségek, a magas jövedelem, kényelmes életet.

Ez talán a legnehezebb hely a kortárs fiatalok számára.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button