Nem kell északra menni Guangshenbe Changsha kiderül, hogy oly sok előnye van

Függetlenül attól, hogy fényes jövő, ígéretes munkalehetőség, válasszon egy várost, vagy végül szembe kell néznie egy ház megvásárlásával.De 35 éves kor előtt, hány kis család támaszkodik két emberre, hogy megmentse az 1 milliót, és még akkor is, ha egy előleget, a magas havi kifizetéseket, az előleg-visszafizetést össze kell szednie, elpusztíthatja a család mindennapi életét.

A ház megvásárlásával kapcsolatban csak Changsha a leginkább vendégszerető a fiatalok számára az első és a második szintű városokban.Az átlagos ára kevesebb, mint 10.000 lakásárak, Changsha volt a legfontosabb, hogy egyre a legmagasabb boldogság index az országban, sőt más városokban Shenzhen meg kell tanulni a modell.Azonban a viszonylag alacsony kulcs miatt a Hunan tartomány ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, így nem ismert a fejlődéséről, valószínűleg tudja, hogy Changsha csak az utcán van”büdös tofu”.

Összehasonlítva a sűrűsége felhőkarcolók Shenzhen, Guangzhou, Sanghaj, Chongqing, a CBD mentén Xiangjiang folyó Changsha van egy kicsit kevésbé nemzetközi íze mind a magasság, mind a mennyiség.De a központi és nyugati városokban Changsha egyre több városi modellt mutat be, és ez a változás csak körülbelül tíz év.

Changsha az 1990-es években nagyon szegény volt, és egy év teljes teljesítménye nem volt olyan jó, mint Shunde megye Foshanban, Guangdongban.Párosulva a nemzeti gazdasági központ, többnyire tengerparti elrendezés, bár Changsha a tartományi főváros, de nem is túl jó opportunities.It is közel egy évtizede, vagy úgy, Changsha emelkedni kezdett, az eredmények ma, bár nem olyan káprázatos, mint az első osztályú városok, hanem egy drámai változás leírni.

Vagy azért, mert túl alacsony kulcs, Changsha, amely már meghaladta az 1 trillió értéket, még mindig viszonylag hátrányos város sok ember szemében.De amíg Changsha-ba jössz, hogy egy délutáni teát inni a Xiang folyó szélén, akkor rájössz, hogy Changsha nem ugyanaz, mint before.In tény, ha eltávolítja a GDP lakásárak, Changsha reálgazdasági teljes rangsor lehet néhány helyen előre.

Röviden, A Changsha városi építési szintjével, az ipari besorolással, a növekedési ütem mellett Changsha jövője határozottan a legbefolyásosabb nagyváros Közép-Nyugaton.Ezért Changsha színpadja elegendő ahhoz, hogy minden álom ambícióval rendelkező fiatalembert befogadjon, Changsha pedig köteles felszívni az elit tehetségeket, hogy a jövő nemzetközivé válása felé haladjon.

A jövőbeli fejlesztési lehetőségek,a költséghatékony élhetőség a Changsha jellemzői, de az érzelmi integrációval kapcsolatban a Changsha viszonylag nem túl sok kizárólagosság.Azt mondjuk, idegengyűlölet, amellett, hogy néhány őshonos értelemben fölény, hanem megnyilvánult kulturális idegengyűlölet, mint például egyfajta nyelvi távolság.

Például, bár Guangzhou és Sanghaj kozmopolita városok, az őslakos nyelvhasználat gyakorisága a mindennapi életben többnyire helyi, gyakran az embereket kérdőjelekkel teli városba teszik, érthetetlen.Ha jön újra, akkor nem kantoni, Shanghainese ah, ez a szív ah termelt távolság, hirtelen hagyja, hogy az emberek kiközösítik ugyanaz.

Természetesen ez nem feltétlenül szándékos lépés, inkább reprezentálja gazdag regionális kulturális színét.De a Changsha általános fejlődése kiegyensúlyozottabb, megpróbálunk élő embereket is létrehozni, a ház neve nem azért van, mert még néhány készlet lebontása van, még akkor is, ha nem lesz az ingatlan áldás büszkesége miatt.

És bár Changsha van szó, de a napi kommunikáció még mindig Putonghua-alapú, így az idegengyűlölet nem nagyon van jelen, Changsha emberek szemében a regionális koncepció, a legtöbb, ahol van, ami finom, amikor utalva egy bizonyos helyen, az első reakció az agyban, hogy a snack itt különösen “jó”, nincs más elme idegengyűlölet.

Nem hibáztathatom Changsha embereket az evésért, nagyon sok snack van ebben a városban.Büdös tofu nem fogja mondani, azok rejtett a régi sikátorban hagyma torta, szalonna mix por, szezámolaj sertés vér, telelt por is hagyja, hogy az emberek enni az utcáról, hogy a végén a sikátorban.A Changsha emberek rendkívüli szeretetet mutatnak a por iránt, csak egy pornak van különféle gyakorlata.

A snackek és a Hunan konyha mellett Changsha is rendelkezik egy olyan funkcióval, amely az oktatás.A Yuelu Akadémia a Xiang folyó partján a világ legrégebbi intézménye. Számos elit tehetséget képzett Kínának, és ma is szerepet játszik.

Ez a hangsúlyt az oktatás szokások, öröklődött, hogy a mai formában a város örökségét, egy teljes értékű történelmi, kulturális város.Jelenleg Changsha 57 egyetemek,a híres Közép-Dél-egyetem, a Nemzeti Egyetem Védelmi Technológia, Hunan Egyetem, Changsha Egyetem, valamint más rangos iskolák található Changsha, a szám pedig befolyásolja az egyetemek képesek, hogy rangsorolja az élen az ország.A mai hangsúlyt fektet a tudományos stílus, valamint az oktatási környezet, Changsha nem egy választás fiatal családoknak, hogy fontolja meg.

Összességében a jövőben a Changsha nem lehet alábecsülni, költséghatékony élet, az oktatási források előnyei, a város egyre inkább convenient.It lehet, hogy nem olyan káprázatos, mint egy első osztályú város, de olyan városnak kell lennie, amely meleg és alkalmazkodó az Ön számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *