blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

Sichuan wayward festői hely jegyek akár 270 a turisták azt mondják megéri

Mikor jön a Szecsuán tartomány, úgy gondolja, a legjobb minőségű turisztikai látványosságok valószínűleg arány lesz Jiuzhaigou.It igaz, hogy Jiuzhaigou nem kis előnye minden szempontból, sőt a hazai turisztikai látványosságok, tartozik egy kiváló minőségű turisztikai látványosságok.

De Sichuan tartományban, a Jiuzhaigou mellett, van egy különleges “önfejű” festői hely, festői jegyek akár 270 jüan, a legtöbb látogató azt mondja, hogy a jegyek itt érdemes költeni.

Ganzi prefektúrában, Szecsuán tartományban található, ez a látványosság egy viszonylag távoli területhez tartozik.Ha autóval utazik Chengdu-ból, a leggyorsabb érkezési idő 12 órát is igénybe vesz.De annak ellenére, hogy az út nagyon göröngyös, de sokan még mindig tülekedés utazni Daocheng.

Három fő oka van, Daocheng Aden maga, mint a fiatalok körében jól ismert turisztikai attrakció, gyakran jelenik meg számos irodalmi és művészeti médiaműben.Idővel ugyanaz lett, mint Lijiang Wenqing Szentföld.

Bár több tucat órát vesz igénybe, hogy eljusson Rice Citybe, a legtöbb ember hajlandó időt tölteni ezen az úton.A fő ok az, hogy Chengdu-tól Daocheng megyéig számos turisztikai látványosságot élvezhet.

Kazila Mountain, Fold Mountain, Haizi Mountain, ezek a szent és gyönyörű hófödte hegyek, még a túlsó végén, hogy az emberek úgy érzik, nyugodt, boldog nagyon szép.Természetesen több ember jön Daochengbe tej-tóra és öt szín-tóra.

A tej-tó és az ötszínű tó Daocheng legmagasabb pontján található, és sok erőfeszítésre és időre van szükség ahhoz, hogy odaérjünk.Alapvetően azok a látogatók, akik ide másznak, oxigénpalackot és csokoládét hoznak.

Az oxigénpalackok fő szerepe a tápanyagok feltöltése, mivel az oxigénfogyasztás magas tengerszint feletti magassága még mindig nagyon nagy.A csokoládét úgy tervezték, hogy minimalizálja a kényelmetlenséget, hogy ne jelenjen meg erős magas reflux jelenség a fennsík területén.

Daochengbe menni, a legtöbb ember számára a legmegfelelőbb egy mondatban összefoglalni: “a test pokol, a szemek mennyek.””Láthatjuk, hogy megy ide játszani, amellett, hogy meg kell tölteni egy csomó időt, a saját teste is egy nagyobb teszt.”

Bár a lovak az út mentén tekinthetők az ösvényen, de a ló egyenes Mászási távolsága csak 3 km, a későbbi út még mindig megköveteli a látogatóktól, hogy egyedül menjenek le.

Bár az út elmozdul, de azt kell mondanom, hogy Daocheng Aden valóban megér egy pillantást.A látványosságon belüli táj jobban megváltozik, a nagy magasságú terület egyedi jellemzőivel párosulva, de a látnivalók is nagyon különlegesek.

Az Inagi alapvetően egész évben fenntartja a jó időjárást, de ha erre figyelni kell, az inagi gyakran kis mennyiségű csapadékkal rendelkezik.A látogatók ezen a helyen, a legjobb, hogy készítsen eső felszerelés előre, hogy ne jelenjen meg a nehezebb helyzetben a hegymászás.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button