blog útmutatótechnológiai hírekutazási tippek

Suzhou egy Jiangnan ősi város festői területe épül

Jiangnan ez a föld volt a föld a halak és a rizs ősidők óta, ahol a föld termékeny, gazdag gazdaság, egy csomó ember vágyik a hely life.In ősi idők, sok császár szeretne játszani Jiangnanban, Jiangnan vízi táj is sok turistát vonz.Napjainkban a Jiangnan régió számos városa közül Suzhou jól ismert, a gazdasági erő is nagyon erős. Sokan két pontra gondolnak, amikor Suzhou látnivalóira utalnak,az első pont a Suzhou kerti táj, a második pont a Suzhou Jiangnan ősi város látnivalói.Ez a kettő a Suzhou látnivalók jellemzői.

Suzhou ősi városa látnivalók nagyon híres, a jellemzők a Jiangnan víz város, kis hidak, Suzhou van Zhouzhuang Ősi város, Tongli Ősi Város, Luzhi Ősi Város, Mudu ősi város, valamint egyéb látnivalók nagyon híres az országban, így a fejlesztés ősi város látnivalói Suzhou még mindig nagyon jó.Annak érdekében, hogy jobban védje a műemlékek, hogy teljes mértékben használják ki a források az ősi város, Suzhou jelenleg fejlődő új ősi város vonzereje, az ősi város neve Xushuguan Ősi Város.

A neve Xushuguan nem hangzik túl ismerős, ez található az északkeleti Suzhou high-tech zóna, közel a Peking-Hangzhou Grand Canal, több mint 2500 éves múltra tekint vissza, az úgynevezett “Jiangnan Chong, Wuzhong élő móló” hírnevét, a fejlesztés az ősi város megvédi és visszaállítja a fontos történelmi helyszínek Xushuguan, a turisztikai források itt jobban fejlett és hasznosítják.

Az ősi xushuguan város építésének tervezési területe több mint 3400 mu. Ez elsősorban a”Kangxi Southern Tour Map”modellezésére szolgál. A”Canal memory, Wharf Business Station és Xuguan Shuiyi”három témájának felépítésére összpontosít.

Az építési beruházás az ősi város becslések szerint 16 milliárd jüan, az ősi város megkezdte építése ebben az évben, a terv szerint épül 2025-ben, befejezése után a Xushuguan ősi város lesz “Ming és Qing stílus + új szovjet stílus”stílus újra mutatják az emberek előtt.

Befejezése után az építési Xushuguan ősi város lesz “Suyi Jiangnan a csatornán”, lesz egy egyedülálló festői helyszínen a Peking-Hangzhou Grand Canal, tovább gazdagítják Suzhou ősi város látnivalók, nem nagyon várom, hogy az építőiparban az ősi város?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button