blog útmutatóKisállatgondozási tippeklegfrissebb hírektechnológiai hírekutazási tippek

Zhangzhou ősi város van egy ilyen szép árkádok

Ma elviszem Önt, hogy megnézze, hogyan néz ki a dél-Fujian arany háromszöge?

Az emberek gyakran mondják, hogy Zhangzhou, Quanzhou Xiamen az Arany Háromszög déli Fujian, ezek határos egymással, Zhangzhou nemrég kérte a tengeri Selyemút kulturális város.Úgy tűnik, hogy Xiamen túl keveset tud más helyekről, de valójában nagyon szórakoztató helyek vannak Zhangzhou-ban, például a Qilou Street jobb lesz, mint a Xiamen Zhongshan Road.

Az első alkalommal, amikor idejöttem, motoroztam, nagyon kényelmesnek éreztem magam, az ősi városban vannak olyan területek, ahol a motorkerékpár nem tud bejutni, de az ősi városi úton sok finom van, csak tegye rá a rádióautót az ajtóra.

Zhangzhou nem olyan, mint Xiamen, amely udvarias lett, vagy Quanzhou, amely csendben volt a bálványok terhe. Egyelőre nincs “kulturális és kreatív” zavar. Vannak, akik a napi szabadidő, és van egy olyan érzésem, hogy ez sokkal szórakoztatóbb, mint Xiamen, és nincsenek turisták.

Az ilyen árkádok utcáin is jó sétálni.

Itt vásárolhat egy üveg cukornádlevet egy szelet Pien Tze Huang fűvel, fél napig lóghat, szomjas négy gyümölcsleves, éhes kézzel karcolt tészta, az út mentén, műemlékek és régi márka, mint az ismerős szomszédok, minden ugyanolyan alkalmi.Van egy kis híd a folyó mentén, nagyon szép

Old Street Lane, Old Arch, Tajvan Road, Hong Kong Road, Beijing Road, Yan ‘ An South Road, Xiuwen West Road…..A kör a Ming és Qing régi utcák lesz a tégla és cserép kör por.

Az ősi város két nagy tér nagyon jó, van esély, hogy jöjjön ide kell látni.

Bár az ősi város kicsi, ezer éves átkelés.Sétáljon itt, vár rád lesz egy meglepetés találkozás, minden épület egy legendás történet, minden tégla egy suttogás a történelem

Minden ősi város egyedi ízű.Zhangzhou ősi város jellemzői

Minden ősi város egyedi ízű.Zhangzhou ősi város jellemzői: régi utcai szerelem, lassú élet, déli Fujian íz, Kínai Köztársaság stílus.Zhangzhou ősi város az utcai minta kilenc utcák és tizenhárom sikátorok.Ez a kis város mindössze 0,86 négyzetkilométer, még Zhangzhou templom, Ming-dinasztia kőív, Lin klán ősi csarnok három nemzeti kulcsfontosságú kulturális emlékek.Van még a világ legkisebb légi temploma-Garan templom.Háromféle ősi ház, például árkád stílusú kirakatok, kínai és nyugati stílusú épületek és Minnan stílusú házak, teljes állapotban maradtak fenn.Séta a kő úton az ősi város Zhangzhou, vörös tégla házak, árkádok, swallowtail ridge, a cél, különösen furcsa, csendes ballada.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button